Grup hepsi fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup hepsi fan

CemRe Kemer&Gülçin ERgül&ERen Bakıcı&Yasemin YüRük

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

ölen annenin çocuklarına yardımı

2 posters
YazarMesaj
Sendy
Grup Hepsinin Fanı
Grup Hepsinin Fanı
Sendy

Site NaSıL? : Süper Ötesi..!
Hangi Müzik Tarzı? : ölen annenin çocuklarına yardımı Rockkj10
Hangi çift? : ölen annenin çocuklarına yardımı 41010
Hangi takımlısın? : ölen annenin çocuklarına yardımı Fb190710
Rep :
ölen annenin çocuklarına yardımı Left_bar_bleue999 / 100999 / 100ölen annenin çocuklarına yardımı Right_bar_bleue

ölen annenin çocuklarına yardımı Empty
MesajKonu: ölen annenin çocuklarına yardımı   ölen annenin çocuklarına yardımı EmptySalı Eyl. 02, 2008 1:13 pm

vAnnemin ölümünün üzerinden henüz sekiz ay geçmişti.Çok erken yaşta ölümü her kezi olduğu gibi beni ve kardeşimi de derinden etkilemişti.Annem bizimle olduğu süre içinde her anne gibi bizi tehlikelerden korumayı ilk hedef olarak seçmişti.Bu nedenle atacağımız her adım annemin olayı araştırmasından ve onayından geçerdi.Sanki olacakları biliyor ve bizi erkenden terk edeceğini hissediyor gibi hep gelecekteki tehlikelerden bahsederek her fırsatta bize öğütler veriyordu.

Onun ölümün ardından sanki sudan çıkmış bir balığa benzemiştik alacağımız her kararda annemi arıyorduk.Yaz gelmişti ve şehirden uzaklaşarak her yaz gittiğimiz köyümüze döndük.Deniz köyümüze on beş kilometre uzakta idi.Kız kardeşimle birlikte her gün otobüsle plaja gidiyorduk.O gün nasıl olduysa saate yanlış bakmış ve bizi köye götürecek tek otobüsü kaçırmıştık.Çaresizlik içinde yola çıktık.Cebimizde taksiye binecek paramız da yoktu.

Yorgun ve bitkin bir vaziyette yolun kenarında dururken orta yaşta bir beyin arabası yanımızda durdu ve bizi götürebileceğini söyledi.Çok güven veren bir hali olduğu için kız kardeşime arabaya binmesini söyledim.Tam bende ön tarafa oturacaktım ki birden annemin sesini beynimin içinde duydum.<>Olduğum yerde kala,kalmıştım.Sonunda bir robot gibi eğilip kız kardeşime plajda çantamızı unuttuğumu söyleyerek inmesini istedim.Kız kardeşim şaşkınlıkla elimdeki çantaya bakarak indi.Araba ise hızla çekip gitti.Olanları kız kardeşime söyledim.Saçma gelebilir ama başka arabayı deneyelim dedim.yirmi dakika sonra durdurduğumuz başka bir arabayla yola devam ediyorduk.Birden yolun jandarmalar tarafından kesilmiş olduğunu gördük.Arabadan inerek nedenine bakmak istedim birkaç yüz metre yürümüştüm ki yerde birkaç tane koyun ölüsüne ve ilerde ise takla atmış bir arabadan çıkarılan sürücüyü gördüm.Bu araba ve sürücüsü annemin binmemizi istemediği araba idi sürücüsü ise önüne aniden çıkan hayvanlara çarpmış ve takla atan arabanın içinde sıkışarak anında ölmüştü..

Bu olay beni ve kardeşimi yıllarca etkisi altına aldı annemiz biz görmesek de bir yerlerde yaşıyor ve çocukların korumaya hala devam ediyordu..
Bu olay bir annenin çocuklarına olan yardımı değildi bana göre,ruhlarla insanların sıkı irtibatını ,ilahi düzenin yapılması adına yardımların insanlara ulaştığını da gösteriyordu…. alıntıdır
Gendy
ADMİN
ADMİN
Gendy

Site NaSıL? : SüpeR...!
Hangi Müzik Tarzı? : ölen annenin çocuklarına yardımı Rockkj10
Hangi çift? : ölen annenin çocuklarına yardımı 21110
Hangi takımlısın? : ölen annenin çocuklarına yardımı Besikt10
Rep :
ölen annenin çocuklarına yardımı Left_bar_bleue0 / 1000 / 100ölen annenin çocuklarına yardımı Right_bar_bleue

ölen annenin çocuklarına yardımı Empty
MesajKonu: Geri: ölen annenin çocuklarına yardımı   ölen annenin çocuklarına yardımı EmptySalı Eyl. 02, 2008 6:30 pm

Teşekkürler..!

ölen annenin çocuklarına yardımı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-