bEN aRTEMİSTE dOGDUM bENİM aNNEMİN aDI Lamiai yANİ o bir Vampir, Babam İse Xaphan Oda Bir İblistir bEN iSE yARI vAMPİR yARI iBlisim Normalde İsnsanların Kanını İçmem VE dÜNYADAKİ iNSAN LARA ZARAR VERMEM gEREKİR aSLINDA öYLEDE yAPIYORDUM AMA BABAMIN KANINDAN GELDİGİM İÇİN YANİ BİR İBLİS KANINDAN GELDİGİM İÇİN KİMSEYE BOYUN EYMİYORDUM.BİRGÜN BABAMIN DÜNYADAKİ İNSANLARA ZARAR VER ONLARI ÖLDÜR EMRİNE KARŞI ÇIKINCA BENİ BİR KURT ADAMA ÇEVİRDİ AMA BİRŞEYİ UNUTMUŞTU BENİM HAFIZAMI ALMAYI ÇÜNKÜ BENİM HAFISAM İBLİS HAFISASIYDI vE hERŞEY bÖYLE BAŞLADI.
BEN ARTEMİSTEN KOVULDUKTAN SONRA İBLİSLERE VE VAMPİRLERE SAVAŞ AÇTIM.BEN VE ARKADAŞLARIM SAYESİNDE YAPILACAK BAZI KÖTÜLÜKLER ENGELLENİYOR VE BÜTÜN İNSANLARIN NEDEN VAMPİR OLADIGINI BEN VE ARKADAŞLARIM SAYESİNDE ANLIYORSUNUZ.bEN VE ARKADAŞLARIM YANİ THE WORD ORDUSU iBLİS oLAN bABAMA Xaphan yASAVŞ aÇMAMIZ yÜZÜNDEN bÜTÜN iBLİSLERE kARŞI sAVAŞ aÇMIŞ dUTUMDA BULUNUYORDUK ÇÜNKÜ BENİM BABAMI CE HENNEMDEKİ VE ARTEMİSTEDEKİ Cehennemdeki ateşleri canlı ve alevli tutmaktır. Ayrıca Savaş sırasında Cenneti ateşe verme fikri de ona aitti. Bu yüzden ben babamı yok edersem cehennemide hemenhemen yok etmiş olacaktım Bu yüzden Cehennemin En büyük İblisi Yani Şeytan Ben Ve THE WORD oRDUSUNUN yOK eDİLMESİ İçin Bütün İblislerine Görev Verdi.Leonard Kara Büyü'nün Baş Müfettişinin Bize Başlattıgı Yok olma mücadelesinde Biz Çok Kayıp vermiştik ve Sayımız Gittikce Azalmaktaydı Bunu Fark eden 3. Cennetin Melegi Bize Yardım Etti ve Leonard Yenmeyi Başardık Fakat İblisler Bunun La Fazla Bişey Kaybetmedi Ve Bize Yapılabilecek En ZekiceOyunu Oynadı Bizim Korudugumuz İnsanları Karanlığın Efendisi Belial İle Bize Karşı Kışkırttı. Ben Ve Arkadaşlarımı BABAM oLAN Xaphan Kimsenin Gelemeyecegi Bir Yere Kapattı Sadece 2 KİŞİ bİZİM bULUNDUGUMUZ aRTEMİSİN En Büyük Dagına Gelebilir Ve Bizi Oradan Kurtara Bilir Bizde İblise Açmış Oldugumuz Savaşa dEVAM eDEBİLİRİZ Bunlardan Biri Olan Henüz Dogmamış Beowulf Yani Şeytanın Oglu İkincisi İse Kont Draculaya Savaş Açmış Olan Ve Bu Savaşı Kazanmış Olan Van HELSİNG dir. Biz The Word Ordusu Bizim Şeytana Açtıgımız Savaşı O iki Kişinin Yani Beowulf Ve Van HELSİNGin Ögrenmesini Ve Bizi Burdan Kurtarmasını Bekliyecegiz Yıl:1292