Grup hepsi fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup hepsi fan

CemRe Kemer&Gülçin ERgül&ERen Bakıcı&Yasemin YüRük

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

gittiğim otel[alıntı]+13

2 posters
YazarMesaj
Sendy
Grup Hepsinin Fanı
Grup Hepsinin Fanı
Sendy

Site NaSıL? : Süper Ötesi..!
Hangi Müzik Tarzı? : gittiğim otel[alıntı]+13 Rockkj10
Hangi çift? : gittiğim otel[alıntı]+13 41010
Hangi takımlısın? : gittiğim otel[alıntı]+13 Fb190710
Rep :
gittiğim otel[alıntı]+13 Left_bar_bleue999 / 100999 / 100gittiğim otel[alıntı]+13 Right_bar_bleue

gittiğim otel[alıntı]+13 Empty
MesajKonu: gittiğim otel[alıntı]+13   gittiğim otel[alıntı]+13 EmptySalı Eyl. 02, 2008 12:42 pm

Bir yaz günü tatile gitmiştik ozman 15 16 yaşındaydım (şimdi 20 yaşımdayım)Otele gitmem şöyle başladı annemler nurten teyzemde kalacaktı bende onları açıkçası pek sevimiyordum anneme yalvardım bir arkadaşım var onda kalayım diye olmaz dedi bende ozaman otel dedim onada olmaz dedi ama arkadaşıma tabii acabzorla ikna ettim arkadaşıma evine gidiyordum kii evde yoklardı benim de yanımda otele gidecek kadar para vardı ama ozaman küçük olduğum için otele nasıl gideceğimi bilmiyordum bende yoluma devam ettim karşıma bir tabele çıktı 100 de 50 indirimli otel diye bende adresi aldım ama içimde bir korku vardıa annemi arasammı diye karar verdim annemi aryırodum ama kapalıydı telefonu gece yatarken hep kapıyordu çünkü neyse ben baya bir yürüdükten sonra hiç yıldızı olmayan bir otele geldim 3 gecelik yer ayırttırdım odama gittiğimde ise çok beyendim çünkü tam dışarıyı gösteriyordu.Keşke göstermeseydi bende gece derin derin uyuyordum alt kattan çığlık sesleri geldi alt kata inip baktığımda ise kimse yoktuu sadece otel servisleri toz falan alıyordu onlara (BU BİR FLİMDİR)sordum biri bağırdımı diye yok dediler hiç konuşmuyorlardı.Ben tekrar odama çıktım bir anda camdan odama doğru bir karanlık geçti sanki korktum hemen aşağı inip oda servisine haber verdim onlarda otelin kapılarını kontrol edenler var dediler ben genede uyuyamadım sabah ise otelde kimse yoktu sadece bir dede vardııBende dedeye herkess nerede dedim şimdi gelirler dedi dede de gerçektwen geldiler ama otel ıssız bir yerdeydi bende ben bu otelden çıkmak istiyorum gerekrse 3 gecelik param kalsın ama ben çıkıyım dedim adamında işine geldi ben bir dolmuşla şehre indir annemin yanına nasıl gideceğimi biliyordum ama bir zincirle yol kapatılmıştı hemen otele geri döndüm kise yoktu otel kapalıydı ben hemen arka bahçeye gittim ve yerde kanlar çin de yatan birini gördüm hemen polisi aradım polis ise beni anneme bıraktı oteli kapattırdı ama katilin kim olduğunu bulamadı....
Gendy
ADMİN
ADMİN
Gendy

Site NaSıL? : SüpeR...!
Hangi Müzik Tarzı? : gittiğim otel[alıntı]+13 Rockkj10
Hangi çift? : gittiğim otel[alıntı]+13 21110
Hangi takımlısın? : gittiğim otel[alıntı]+13 Besikt10
Rep :
gittiğim otel[alıntı]+13 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100gittiğim otel[alıntı]+13 Right_bar_bleue

gittiğim otel[alıntı]+13 Empty
MesajKonu: Geri: gittiğim otel[alıntı]+13   gittiğim otel[alıntı]+13 EmptySalı Eyl. 02, 2008 6:35 pm

Teşekkürler..!

gittiğim otel[alıntı]+13
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-