Grup hepsi fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup hepsi fan

CemRe Kemer&Gülçin ERgül&ERen Bakıcı&Yasemin YüRük

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!!

2 posters
YazarMesaj
Sendy
Grup Hepsinin Fanı
Grup Hepsinin Fanı
Sendy

Site NaSıL? : Süper Ötesi..!
Hangi Müzik Tarzı? : Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! Rockkj10
Hangi çift? : Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! 41010
Hangi takımlısın? : Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! Fb190710
Rep :
Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! Right_bar_bleue

Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! Empty
MesajKonu: Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!!   Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! EmptySalı Eyl. 02, 2008 12:36 pm

daha 7-8 yaslarındaydım kankam mustafada bnden bi yaş kçktü annelerimiz cok ii arkadaslar onlar otrma odasına gecmişlerdi konusuyoloardı bzde salondaydık sonra ölesine cinlerden bahsetmeye basladık sonra alay ettik cinlerle felan.. sonra bi kase aldık içine suu koyduk yanınada bi tane kagıt koyduk. sonra cagırmaya basladık '' ey cin buraya gel!!!'' felan die... sonra kagıdı elime aldım kagada bakarak eyy cn gel buraya dedimm... sonra birden kagıt elmden ucusarak havada dolastı sonra yere düştü(cam felan hiç bişi acık deildi kapıda kapalıydı rüzgardan felan da deil) sonra birden bagırmaya basladık evin koriorunda baıra baıra turlar attık sonra annelerimiz bize dualar felan okudu üfledi.... o günün korkusunu hiç unutmuyorum.... size tavsiyem sakın cinlerle urasmayın basınıza cok kötü şeler gelir...
Gendy
ADMİN
ADMİN
Gendy

Site NaSıL? : SüpeR...!
Hangi Müzik Tarzı? : Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! Rockkj10
Hangi çift? : Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! 21110
Hangi takımlısın? : Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! Besikt10
Rep :
Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! Right_bar_bleue

Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! Empty
MesajKonu: Geri: Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!!   Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!! EmptySalı Eyl. 02, 2008 6:40 pm

Teşekkürler..!

Arkadaslar bu olyı bizzat ben yaşadımm..!!
1 sayfadaki 1 sayfası