Grup hepsi fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup hepsi fan

CemRe Kemer&Gülçin ERgül&ERen Bakıcı&Yasemin YüRük

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Devrim Erden imza gününde zor anlar yaşadı

YazarMesaj
Leydy*
Grup Hepsinin Fanı
Grup Hepsinin Fanı
Leydy*

Site NaSıL? : SÜPERR.!!!!!!
Hangi Müzik Tarzı? : Devrim Erden imza gününde zor anlar yaşadı Rockkj10
Hangi çift? : Devrim Erden imza gününde zor anlar yaşadı 21110
Hangi takımlısın? : Devrim Erden imza gününde zor anlar yaşadı Besikt10
Rep :
Devrim Erden imza gününde zor anlar yaşadı Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Devrim Erden imza gününde zor anlar yaşadı Right_bar_bleue

Devrim Erden imza gününde zor anlar yaşadı Empty
MesajKonu: Devrim Erden imza gününde zor anlar yaşadı   Devrim Erden imza gününde zor anlar yaşadı EmptyCuma Ağus. 01, 2008 5:31 pm

Devrim Erden, Maltepelileri şaşı etti..

Katıldığı imza gününde yoğun ilgi gören güzel şarkıcı dekolteleriyle büyüledi…

Genç şarkıcı giydiği bluzun dekoltesiyle zor anlar yaşarken imza alan erkek hayranlarının sayısının bu dekolteler sayesinde artması dikkatten kaçmadı…

Devrim yine şaşırtan açıklamalar yaptı…

“Evleneceğim Adam Benden Zeki Olmalı, Zekasıyla Beni yenmeli…”

Şimdiye kadar hiç evlenmeyen ama evliliğe çok sıcak baktığını söyleyen Devrim Erden, “Ben her şeyden önce çocukları çok seviyorum. Evlenmeden de asla çocuk sahibi olmam. Bu yüzden önce evlenip ardından çocuk istiyorum. Ama şu an evlenebileceğim bir aday yok. Benimle evlenecek adam çok zeki olmalı. Ben zeki bir kadınım ve evleneceğim adam beni zekasıyla out etmeli” dedi.

“Ne Ebru Gündeş kadar tok bir sesim var ne de Sibel Can kadar ince bir sesim var…”

Sesinin Ebru Gündeş ve Sibel Can arası melez bir ses olduğunu dile getiren Devrim Erden, “Ne Ebru Gündeş kadar tok bir sesim var ne de Sibel Can kadar ince bir sesim var. Dedi. Örnek aldığı sanatçıların ise Muazzez Abacı ve Kamuran Akkor olduğunu belirten Devrim Erden inşallah bende onlar gibi büyük isim olurum dedi.

Devrim Erden imza gününde zor anlar yaşadı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ashmize bir imza.!