Grup hepsi fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup hepsi fan

CemRe Kemer&Gülçin ERgül&ERen Bakıcı&Yasemin YüRük

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

SEZEN AKSU’DAN BURSA KONSERİNDE İLGİNÇ İSTEK: “BURSA’DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA İSTİYORUM”… MİNİK SERÇE NE DEMEK İSTEDİ?

YazarMesaj
Leydy*
Grup Hepsinin Fanı
Grup Hepsinin Fanı
Leydy*

Site NaSıL? : SÜPERR.!!!!!!
Hangi Müzik Tarzı? : SEZEN AKSU’DAN BURSA KONSERİNDE İLGİNÇ İSTEK: “BURSA’DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA İSTİYORUM”… MİNİK SERÇE NE DEMEK İSTEDİ? Rockkj10
Hangi çift? : SEZEN AKSU’DAN BURSA KONSERİNDE İLGİNÇ İSTEK: “BURSA’DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA İSTİYORUM”… MİNİK SERÇE NE DEMEK İSTEDİ? 21110
Hangi takımlısın? : SEZEN AKSU’DAN BURSA KONSERİNDE İLGİNÇ İSTEK: “BURSA’DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA İSTİYORUM”… MİNİK SERÇE NE DEMEK İSTEDİ? Besikt10
Rep :
SEZEN AKSU’DAN BURSA KONSERİNDE İLGİNÇ İSTEK: “BURSA’DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA İSTİYORUM”… MİNİK SERÇE NE DEMEK İSTEDİ? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100SEZEN AKSU’DAN BURSA KONSERİNDE İLGİNÇ İSTEK: “BURSA’DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA İSTİYORUM”… MİNİK SERÇE NE DEMEK İSTEDİ? Right_bar_bleue

SEZEN AKSU’DAN BURSA KONSERİNDE İLGİNÇ İSTEK: “BURSA’DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA İSTİYORUM”… MİNİK SERÇE NE DEMEK İSTEDİ? Empty
MesajKonu: SEZEN AKSU’DAN BURSA KONSERİNDE İLGİNÇ İSTEK: “BURSA’DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA İSTİYORUM”… MİNİK SERÇE NE DEMEK İSTEDİ?   SEZEN AKSU’DAN BURSA KONSERİNDE İLGİNÇ İSTEK: “BURSA’DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA İSTİYORUM”… MİNİK SERÇE NE DEMEK İSTEDİ? EmptyPerş. Tem. 31, 2008 5:29 pm

BURSA’da konser veren Sezen Aksu, daha önce iki kez Bursa’nın gelini olduğunu belirterek, “Bursa’dan üçüncü kocayı da almak istiyorum” dedi. Konserinde çocukları çok sevdiğini söyleyen Aksu, “Kocalarım gitti. Çocukları bana kaldı” dedi.

Sezen Aksu’nun Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserini 3 bin kişi izledi. 2.5 saat sahnede kalan Aksu, eski ve yeni parçalarını seslendirdi. Şarkı aralarında yaptığı konuşmada Bursa’yı çok iyi tanıdığını belirten Sezen Aksu, “Daha önce iki kez gelininiz oldum. Bursa’dan üçüncü kocayı almak istiyorum. Bursa’yı çok seviyorum” dedi. Daha önce yaptığı evliliklerde eşlerinin gittiğini, çocukların ise kendisine kaldığını anlatan Aksu, “Bana en fazla ilgiyi çocuklar, yaşlılar ve hayvanlar gösteriyor.” diye konuştu.

SEZEN AKSU’DAN BURSA KONSERİNDE İLGİNÇ İSTEK: “BURSA’DAN ÜÇÜNCÜ KOCAYI DA İSTİYORUM”… MİNİK SERÇE NE DEMEK İSTEDİ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-