Grup hepsi fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup hepsi fan

CemRe Kemer&Gülçin ERgül&ERen Bakıcı&Yasemin YüRük

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Kendimi ispat ettim

3 posters
YazarMesaj
AngeL
Moderotör
Moderotör
AngeL

Rep :
Kendimi ispat ettim Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Kendimi ispat ettim Right_bar_bleue

Kendimi ispat ettim Empty
MesajKonu: Kendimi ispat ettim   Kendimi ispat ettim EmptyPerş. Tem. 31, 2008 1:18 pm

Oyuncularımızdan Gürhan Gürsoy, kamp döneminde çok çalışarak Aragones'e kendisini ispat ettiğini ve taraftara da ismini ezberletmeye başladığını söyledi.
MTK'yı 2-0 yendiğimiz maçta 2. yarı oyuna giren oyuncumuz Gürhan Gürsoy, maç sonrası FB TV'ye açıklamalar yaptı. İlk olarak maçı değerlendiren Gürhan Gürsoy, "Bu seneki ilk resmi maçımızdı. Maça istekli ve gayretli başladık. 2. yarıda da çok pozisyon bulduk. 2 gol avantajlı bir skor. Orada da gol yemeden turu geçeriz" dedi. Gürhan, takımda şans bulmasıyla ilgili olarak ise, "Hoca bana şans vermeye başladı. Gerçi Zico döneminde de şans buluyordum ama, talihsiz bir sakatlık geçirmiştim. Hazırlık kampı döneminde çok çalıştım ve hocaya kendimi ispat ettim. Taraftarlara da ismimi ezberletmeye başladım. Bu da benim için çok büyük bir şey" diye konuştu.
Sendy
Grup Hepsinin Fanı
Grup Hepsinin Fanı
Sendy

Site NaSıL? : Süper Ötesi..!
Hangi Müzik Tarzı? : Kendimi ispat ettim Rockkj10
Hangi çift? : Kendimi ispat ettim 41010
Hangi takımlısın? : Kendimi ispat ettim Fb190710
Rep :
Kendimi ispat ettim Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Kendimi ispat ettim Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Kendimi ispat ettim   Kendimi ispat ettim EmptyPtsi Eyl. 01, 2008 2:16 pm

SaoL..
gülçin_seray
Moderotör
Moderotör
gülçin_seray

Site NaSıL? : süper
Hangi Müzik Tarzı? : Kendimi ispat ettim Rockkj10
Hangi çift? : Kendimi ispat ettim 41010
Hangi takımlısın? : Kendimi ispat ettim Fb190710
Rep :
Kendimi ispat ettim Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Kendimi ispat ettim Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Kendimi ispat ettim   Kendimi ispat ettim EmptySalı Eyl. 02, 2008 12:22 pm

SaqoL..

Kendimi ispat ettim
1 sayfadaki 1 sayfası