| YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! | |
|
+4busiş hepsi-manyagi-ossge |~Daisy~| İr3m.. 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
İr3m.. ADMİN
Mesaj Sayısı : 502 Nerden : qüLçinimin KaLbinDen... Site NaSıL? : SüpEr HaRiqa xD Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Çarş. Tem. 30, 2008 7:44 pm | |
| GeRenkenLeRi SöylemiyoRum Mesajın önemi yok konuların önemi vaR...! online sürenin önemi var.!!
Ama öncelikle en az 1 tane üye getirmen gerekmekdedir..!
YetkiLi oLmak için bunLarı DolDur..! Adın: Soyadın: Yaşın: Siteye HeR gün Kaç Saat Gire Bilirsin: Sitemize üye ettiğin kişilerin Kullanıcı Adları: DeneyimLerin: Grup Hepsiden kimi seviyorsun: Kendine Güveniyormusun?: AdminLeRden hangisini Seviyorsun (AngeL mi? Tendy mi?) : KendinDen Biraz bize anlatırmısın:
----------------------------------------------------
Bu konuDa bunLarın Hepsini Doldurunuz...
2 Tane ModeRatör alıcağız..! ÜyeLeR çoaldıkca daha çok alımlarımız çoğalıcakdır.!
Evet konu açarak dolduranların başvurusunu kabul etmiycez..! BuRda şıkları doldurarak mesaj yollıyınız..!
En son Tendy tarafından Paz Ağus. 31, 2008 10:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
|~Daisy~| Grup hepsi Hayranı
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 29 Nerden : Gülçinimin sıcacık kalbinden Site NaSıL? : Süper Ötesi xD Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Çarş. Tem. 30, 2008 7:50 pm | |
| Adın:Yaren Soyadın:alper Yaşın:12 Siteye HeR gün Kaç Saat Gire Bilirsin:1,2 saat Sitemize üye ettiğin kişilerin Kullanıcı Adları:hatırlamıom sormadım DeneyimLerin:moddan admine kadar hepsini oldum Grup Hepsiden kimi seviyorsun:gülçinim tabiki Kendine Güveniyormusun?:ewt AdminLeRden hangisini Seviyorsun (AngeL mi? CemRmm mi?) :ikiniside ama ayşenurum bnm en yakın arkadaşım KendinDen Biraz bize anlatırmısın:irem sn beni bilirsin ama seni kırmim kumralım buğday tenliyim yeşil gözlüyüm gülçin manyağıyım | |
|
| |
İr3m.. ADMİN
Mesaj Sayısı : 502 Nerden : qüLçinimin KaLbinDen... Site NaSıL? : SüpEr HaRiqa xD Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Çarş. Tem. 30, 2008 8:09 pm | |
| - glinmanyaren demiş ki:
- Adın:Yaren
Soyadın:alper Yaşın:12 Siteye HeR gün Kaç Saat Gire Bilirsin:1,2 saat Sitemize üye ettiğin kişilerin Kullanıcı Adları:hatırlamıom sormadım DeneyimLerin:moddan admine kadar hepsini oldum Grup Hepsiden kimi seviyorsun:gülçinim tabiki Kendine Güveniyormusun?:ewt AdminLeRden hangisini Seviyorsun (AngeL mi? CemRmm mi?) :ikiniside ama ayşenurum bnm en yakın arkadaşım KendinDen Biraz bize anlatırmısın:irem sn beni bilirsin ama seni kırmim kumralım buğday tenliyim yeşil gözlüyüm gülçin manyağıyım BiRazdaha konu açarsan seviniriz..! Lütfen getirdiğin üyelerin mesajları 1 msj olsada olsun..!! Mesaj sayın çok az.. konu sayını çoğaltt.!! Başvurun ''şimdilik'' kabul edilmemişdir iyi ForumLaR.! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 262 Yaş : 29 Nerden : Gülçinimin sıcacık kalbinden Site NaSıL? : Süper Ötesi xD Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Perş. Tem. 31, 2008 2:39 pm | |
| Adın:Yaren Soyadın:alper Yaşın:12 Siteye HeR gün Kaç Saat Gire Bilirsin:1,2 saat Sitemize üye ettiğin kişilerin Kullanıcı Adları:hatırlamıom sormadım DeneyimLerin:moddan admine kadar hepsini oldum Grup Hepsiden kimi seviyorsun:gülçinim tabiki Kendine Güveniyormusun?:ewt AdminLeRden hangisini Seviyorsun (AngeL mi? CemRmm mi?) :ikiniside ama ayşenurum bnm en yakın arkadaşım KendinDen Biraz bize anlatırmısın:irem sn beni bilirsin ama seni kırmim kumralım buğday tenliyim yeşil gözlüyüm gülçin manyağıyım
şimdi olcam mı | |
|
| |
İr3m.. ADMİN
| |
| |
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Perş. Tem. 31, 2008 10:16 pm | |
|
En son glinmanyaren tarafından Paz Ağus. 31, 2008 11:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
hepsi-manyagi-ossge Grup hepsi Hayranı
Mesaj Sayısı : 162 Yaş : 30 Nerden : İstanbol/K0C@T€P€ Site NaSıL? : Süpper tabı kı Rep : Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Cuma Ağus. 01, 2008 12:30 pm | |
| Adın:Özge Soyadın:Tokur Yaşın:15 Siteye HeR gün Kaç Saat Gire Bilirsin:en az 3 Sitemize üye ettiğin kişilerin Kullanıcı Adları:2 kısı ettm ama hatrlamıyorum DeneyimLerin:moderatör-admin-... Grup Hepsiden kimi seviyorsun:Gülçin Kendine Güveniyormusun?:Çookk AdminLeRden hangisini Seviyorsun (AngeL mi? CemRmm mi?) :İrem:D cemrmm cnku onu ii tanıyorum:D KendinDen Biraz bize anlatırmısın:Boleyım...Tam bi hepsiciyim... | |
|
| |
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Ptsi Eyl. 01, 2008 12:15 pm | |
| Gereksiz Mesajlar Silinmiştir | |
|
| |
busiş Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 12 Nerden : ist. Site NaSıL? : güzel beendim yhani Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Çarş. Eyl. 03, 2008 3:31 pm | |
| Adın:buse Soyadın:----- Yaşın:12 Siteye HeR gün Kaç Saat Gire Bilirsin:belli deil ama girebilirim çok Sitemize üye ettiğin kişilerin Kullanıcı Adları:____ DeneyimLerin:co admin ve adminlik yaptım yetkinforum dan Grup Hepsiden kimi seviyorsun:erenim Kendine Güveniyormusun?:ewt zaten güvendiim için admin olmak istiyorum AdminLeRden hangisini Seviyorsun (AngeL mi? Tendy mi?) :ikiside diyorum KendinDen Biraz bize anlatırmısın: ben buse 12 yaşımdayım eylül'ün 15 inde 13 üme giricem kahverengi gözlüyüm kumral tenliyim siyah saçlıyım hepsiyi çok seferim ereni daha çok severim bilgisayar ve televizyonla ilgilenirim | |
|
| |
Gendy ADMİN
Mesaj Sayısı : 545 Site NaSıL? : SüpeR...! Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 12/04/08
| |
| |
Leydy* Grup Hepsinin Fanı
Mesaj Sayısı : 592 Yaş : 28 Nerden : CemRe^min kalßindem.! Site NaSıL? : SÜPERR.!!!!!! Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Çarş. Eyl. 03, 2008 9:14 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Perş. Eyl. 04, 2008 10:27 am | |
| - busiş demiş ki:
- Adın:buse
Soyadın:----- Yaşın:12 Siteye HeR gün Kaç Saat Gire Bilirsin:belli deil ama girebilirim çok Sitemize üye ettiğin kişilerin Kullanıcı Adları:____ DeneyimLerin:co admin ve adminlik yaptım yetkinforum dan Grup Hepsiden kimi seviyorsun:erenim Kendine Güveniyormusun?:ewt zaten güvendiim için admin olmak istiyorum AdminLeRden hangisini Seviyorsun (AngeL mi? Tendy mi?) :ikiside diyorum KendinDen Biraz bize anlatırmısın: ben buse 12 yaşımdayım eylül'ün 15 inde 13 üme giricem kahverengi gözlüyüm kumral tenliyim siyah saçlıyım hepsiyi çok seferim ereni daha çok severim bilgisayar ve televizyonla ilgilenirim msjını yüz yap bncede konu sayını arttır | |
|
| |
Leydy* Grup Hepsinin Fanı
Mesaj Sayısı : 592 Yaş : 28 Nerden : CemRe^min kalßindem.! Site NaSıL? : SÜPERR.!!!!!! Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Perş. Eyl. 04, 2008 2:05 pm | |
| hemde yani mesaj sayın çok ve konun yok yani admin asla olamzsın böyle gidersen önemli olan konu konu sayını arır 100 yap mesaj sayını o zaman bakarız cnm | |
|
| |
busiş Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 12 Nerden : ist. Site NaSıL? : güzel beendim yhani Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Paz Eyl. 07, 2008 10:05 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Ptsi Eyl. 08, 2008 10:57 pm | |
| msj sayısı çok önemli deil ama en az 100 olmalı konuda 100 olmalı | |
|
| |
busra.ozen Grup hepsi Hayranı
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 28 Nerden : TRABZON Site NaSıL? : ÇOK GÜZEL Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Paz Ekim 26, 2008 7:34 am | |
| Adın:BÜŞRA Soyadın:ÖZEN Yaşın:12 Siteye HeR gün Kaç Saat Gire Bilirsin:2 Sitemize üye ettiğin kişilerin Kullanıcı Adları:DAHA BULAMADIM DeneyimLerin:4 ADMİNLİK,4 MODLUK,2 FORUM POLİSLİĞİ Grup Hepsiden kimi seviyorsun:CEMRE Kendine Güveniyormusun?:EVET AdminLeRden hangisini Seviyorsun (AngeL mi? Tendy mi?) :TENDY KendinDen Biraz bize anlatırmısın:ÇOK İYİ BİRİYİMDİR AMA HEMEN PARLARIM | |
|
| |
sRL anqéL..* ADMİN
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 29 Nerden : istanbul Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 02/11/08
| Konu: Geri: YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! Paz Kas. 02, 2008 11:08 pm | |
| Bu Konu BuRda biTmişTiR yenisi açıLıcakTıR;) | |
|
| |
| YetkiLi oLma KuRaLLarı.!BunLaRı DoLduRun Ve BuRda DolduRun..! | |
|