Grup hepsi fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup hepsi fan

CemRe Kemer&Gülçin ERgül&ERen Bakıcı&Yasemin YüRük

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Yollanmamış Bir Mektup

3 posters
YazarMesaj
Gendy
ADMİN
ADMİN
Gendy

Site NaSıL? : SüpeR...!
Hangi Müzik Tarzı? : Yollanmamış Bir Mektup Rockkj10
Hangi çift? : Yollanmamış Bir Mektup 21110
Hangi takımlısın? : Yollanmamış Bir Mektup Besikt10
Rep :
Yollanmamış Bir Mektup Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Yollanmamış Bir Mektup Right_bar_bleue

Yollanmamış Bir Mektup Empty
MesajKonu: Yollanmamış Bir Mektup   Yollanmamış Bir Mektup EmptyÇarş. Tem. 30, 2008 7:19 pm

Merhaba;

Nasılsın yarim ? Yine seni yudumluyorum yalnız gecelerde Senden şimdi çok uzaklardayım sevgilim Bu sana bir hasret mektubudur Seni özlediğimi dile getirmek yetmiyor Seni yanımda hissetmek için resmin koynumda , kalbimin üstünde

Her gece , her gece bir sigara daha içiyorum Her çekişimde seni hissediyorum Bir daha bir daha çekiyorum seni içime Özledim , özledim senin gülüşünü , gözlerini ve masum yüzünü özledim Sadece fotoğraflar yetmiyor özlemime Oysa onlara her baktığımda seni daha çok özlüyorum Ama bakmaktan da alamıyorum ki kendimi Yeter baharım yeter , ne zaman bitecek sensiz bu günler? Ah yüreğim , ah yüreğim acıyor sensiz gecelerde Geceleri uyku yok gözümde Haykırıyorum Baharım , seni Seviyorum

Sana yazdığım bu mektupları özenle seçtiğim kelimelerden kuruyorum Bir gün korkuyorum kelimelerim bitecek diye Eğer sana yazdığım kelimeler biterse o gün bende biterim Baharım Gözlerin geliyor birden aklıma İnsanın içini ısıtan gözlerin Biliyor musun baharım dün gece rüyamda seni gördüm Rüyamda çukura düşüyordum sensizliğin çukuruna , geldin yarim kurtardın beni sensizlikte Rüyalar gerçek olur derler bu gerçek olsun Baharım

Sevgilim günler azalıyor artık benim için Gelmek için gün sayıyorum sana Artık geleceğim yanına geleceğim baharım bekle Sensizlik kafesinden kurtulup geleceğim Yarim , Sevgilim , Baharım… Sevginin sonsuz sözleri sanki senin için yazılmış Yine gece yaklaşıyor Yine gece çökecek üstüme ve sen yine olmayacaksın Olsun baharım bir gece daha seninle uyuyacağım Zira her gün senle yatıp , senle kalkıyorum ya Her şey yalan olsa bile seni yaşamak güzeldi ve doymadım sana , doyamam ki zaten sana İyice karanlık çöktü baharım Her zaman ki gibi kalbime işliyorum seni En derin yerde adın yazılı baharım Ağlıyorum baharım Seni kaybetmekten korkuyorum Ben seni doğrunun en zor söylendiği yerden sevdim

Avareyim , asudeyim , yorgunum bilmiyorum neden sana vurgunum
İr3m..
ADMİN
ADMİN
İr3m..

Site NaSıL? : SüpEr HaRiqa xD
Hangi çift? : Yollanmamış Bir Mektup 41010
Hangi takımlısın? : Yollanmamış Bir Mektup Fb190710
Rep :
Yollanmamış Bir Mektup Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Yollanmamış Bir Mektup Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Yollanmamış Bir Mektup   Yollanmamış Bir Mektup EmptyÇarş. Tem. 30, 2008 8:24 pm

TeşekküRLeR
http://gruphepsifan.forum-motion.com
Leydy*
Grup Hepsinin Fanı
Grup Hepsinin Fanı
Leydy*

Site NaSıL? : SÜPERR.!!!!!!
Hangi çift? : Yollanmamış Bir Mektup 21110
Hangi takımlısın? : Yollanmamış Bir Mektup Besikt10
Rep :
Yollanmamış Bir Mektup Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Yollanmamış Bir Mektup Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Yollanmamış Bir Mektup   Yollanmamış Bir Mektup EmptyPerş. Tem. 31, 2008 5:32 pm

tşkler cnm =)

Yollanmamış Bir Mektup
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hepsinin mektup adresleri.