İr3m.. ADMİN
Mesaj Sayısı : 502 Nerden : qüLçinimin KaLbinDen... Site NaSıL? : SüpEr HaRiqa xD Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: *'MK DERGİSİ HAZİRAN SAYISI HEPSİ RÖPORTAJI'* Çarş. Tem. 30, 2008 6:09 pm | |
| -Bilgisayar oyunlarınla aran nasıl? Özellikle Playstation oynuyorum.Lara Croft ve Need For Speed Pro Street oyunlarını çok seviyorum -Çocukken lunaparkta en çok sevdiğin oyuncak neydi? Çarpışan otolar we kamikaze -Polyanna olsaydın,hangi kötü durum seni mutlu ederdi? Sevgilimle beni bir odaya kapatmışlar,kavga ediyoruz ama odanın kapısı yok.Bu iyi bir durum olurdu bnim için Çıkamazdık we sonunda barışırdık. [/b] EREN: -bİL. oyunlarıyla aran nasıl? Ben pek sewmem ama oynamışlığım war.KızlarPlaystation oynarken,hiç elime almam we uzaktan onlara bakarımBi bölüm gelir we onlar bitürlü atlatamazlar;o zmn werin bakayım şunu,derim we ellerinden alırım we o bölümü atlayıp tekrar onlara geri weririm...Playstation oynamaktansa evde 5DVD izlemeyi veya sinemaya gitmeti tercih ederim -çocukken oynayamadığın ama keşke oynasaydım dediğin bi oyun warmı? Çocukken keşke kaykay yapmayı öğrenseymişim.birde daha fazla bisiklete binebilmeyi isterdimÇok paten kaydım ama bisiklete yeterince binemedim. -Lunaparkta en sewdiğin oyuncak neydi? Bn en çok gondolu severdim ama binememiştim hiç.
GÜLÇİN -Bilgisayar oyunlarıyla aran nasıl? Playstation oynuyorum,en sevdiğim oyun da 50Cent'in kurşun geçirmez oyunu -çocukken keşke oynasaydım dediğin bi oyun warmı? Bn korku tüneline gitmek istiodum -Bir güzellik makinesi icat etsen,nasıl bişe yapardın? Otomatik kuaförü icat eden olmak isterdim -Çocuklara sihirli bişe sölesen??? Her şeyin cevabı sendedir,derim
YASEMİN -bİLgisayar oyunlarıyla aran nasıl? Playstation'da karaokeye takmış durumdayım. -herkes yapıyor die yapabileceğin şey ne? herkesin yaptığı bişeyi yapmıorum aslında,ama yüzmek we spor olabilir -çocukken oynamaktan en zevk aldığın oyun neydi? Lastik çok eğlenceliydi.İlkokulda çok oynadım.Kola kutularını ezip oynadığımız futbolun tadı da ayrıydı Birde kola kutularından ayakkabılarımıza topuk yapardık -Safinaz olsan,temel reis'imi seçersin,kabalasakal'ımı? Temel Reis,çok komik adam,kolları özellikle Onu seçerdim
| |
|
kömür_prensesim Grup Hepsi Mania
Mesaj Sayısı : 41 Site NaSıL? : Süperrrrrrrrrrrrrrrrrr Rep : Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: *'MK DERGİSİ HAZİRAN SAYISI HEPSİ RÖPORTAJI'* Perş. Tem. 31, 2008 1:38 pm | |
| | |
|
busra.ozen Grup hepsi Hayranı
Mesaj Sayısı : 119 Yaş : 28 Nerden : TRABZON Site NaSıL? : ÇOK GÜZEL Hangi Müzik Tarzı? : Hangi çift? : Hangi takımlısın? : Rep : Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: *'MK DERGİSİ HAZİRAN SAYISI HEPSİ RÖPORTAJI'* Paz Ekim 26, 2008 8:18 am | |
| | |
|