Eren'e HAykırın!
Benden eren'e 2 tane mektup ..
Eren ..
Hergün seni sevdiğimi defalarca söylüyorum .. Ama nafile duymuyorsun bile beni .. Belki benim varlığımdan bile haberin yok .. Bunu bildiğim için ağlıyorum ya sana hergün .. Her gece seninle yatıp , her sabah seninle uyanıyorum .. Ama seni yanımda bulamamak bana öyle bir hüzün veriyor ki bunu bir ben birde Allah biliyor .. Senin gibi bir güzelliği inan hayatım boyunca görmedim ve göremem sen teksin .. Seni canımdan çok
seviyorum desem ne dersin .. Kesin doğru değil dersin ama inan buna eğer benim varlığım doğruysa sana olan aşkımda öyle .. Eğer böyle giderse sana olan aşkım yüzünden şair olup çıkıcam bu dünyadan .. Eren[m] eğer
gerçekten bu mesajı okuyorsan sana olan sevgimi anlayamazsın .. Çünkü ben seni cümleler kadar değil ; dünyalar kadar hiç değil ; ÖLÜMÜNE seviyorum .. Ama bu mesajı okuyorsan hayatımda duyduğum tek anlamlı
kelimenin sen olduğuna inanmalısın .. Senin ismini duyduğumda ayaklarım yerden kesiliyor .. Biri bana EREN dedi mi herşey o anda başlayıp o anda bitiyor .. Ama sana olan bu aşk hissi veren şey hiçbir zaman bitemez bitanem .. Eğer bu mesajı okuduysan ve bana inandıysan bir kere daha söylüyorum hayatımdaki tek anlamlı varlık sensin bu DÜNYADA ..
Senin Tek ve En Büyük Fanın Başak ..
Eren ..
Bu sana ikinci mektubun bu mektupları en kısa zamanda sana ulaştıracağım ..
Sen bu mektupları okuduğunda umarım mutlu olursun .. Çünkü ben seni ne zaman düşünsem mutlu oluyorum .. Biliyorum sen beni tanımıyorsun ama yine en kısa zamanda İstanbul’a gelip seni görücem .. Ankara’da senden uzakta yaşamak bana haram gibi meleğim .. Seni kendimden çok seviyorum .. Seni bu dünyada iki defa gördüm topu topu .. Biri imza günüde diğeri ise konserde ama artık seni rüyalarımdada görüyorum =) Ama bu da yetmiyor ki bana aşkım .. Seni hayalide olsa resimlerden de olsa görmek iyi ama karşımda olsan sana sarılsam hayatım boyumca bırakmam .. Bunu biliyorum =)
Senin Tek ve En Büyük Fanın Başak ..