Grup hepsi fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup hepsi fan

CemRe Kemer&Gülçin ERgül&ERen Bakıcı&Yasemin YüRük

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Hakkındaqi HeRşeyy

2 posters
YazarMesaj
Leydy*
Grup Hepsinin Fanı
Grup Hepsinin Fanı
Leydy*

Site NaSıL? : SÜPERR.!!!!!!
Hangi Müzik Tarzı? : Hakkındaqi HeRşeyy Rockkj10
Hangi çift? : Hakkındaqi HeRşeyy 21110
Hangi takımlısın? : Hakkındaqi HeRşeyy Besikt10
Rep :
Hakkındaqi HeRşeyy Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Hakkındaqi HeRşeyy Right_bar_bleue

Hakkındaqi HeRşeyy Empty
MesajKonu: Hakkındaqi HeRşeyy   Hakkındaqi HeRşeyy EmptyC.tesi Ekim 18, 2008 1:05 pm

*Dünyalar sevimlisi boi'yi(ashleyin köpeği) hsm2de oynatmak ash'in fikriymişşşş

*0,kAzanmak için yaratılmış!!aynı anda iki şarkısıyla BİLLBOARD HOT 100 listesine giren ash,bunu başaran ilk kadın sanatçı!!!

*0,kendi olmaktankorkmuyor.''annem bana müthiş bir özgüven aşılamış ya da yaptıklarından utanan biri olmadım'',diyor ash.

*ash,aile kavramına büyük önem veriyor.büyükannesinin armağanı olan kolyeden asla vazgeçemeyeceğini söyleyen yetenekli oyuncu,en büyük moral kaynağınında babası olduğunu söylüyorSmile

*onunda hataları var!
plan yapmamanın bir şekilde kendine uğursuzluk getirdiğini ve sözlerini tutamadığını söyleyen ash,bu yüzden yılbaşı organizasyonlarını düzenlemekten vazgeçtiğini söylüyor=)

*İhmalkarlık ve düşüncesizlik onu en sinirlendiren şeyler ....ßitmiş tuvalet kağıdının deyiştirilmemesi onun gerçekten sinirlerini bozuyor..

*okul yıllarında utangaç bir kızmış ve bazıları onun kendini beyenmiş olduğunu düşünüyormuşş!!!
Bu durum onun kabuğunu kırıp gerçek kişiliğini göstermesine dek sürmüş.

*ashleyin kendini kimi zaman göz kamaştırıcı ve güzl hissetmediğini biliyomuydun?''eskiden aynaya bakmaktan nefret ederdim'' diyen güzel yıldız ''büyüdükçe kendimle barıştım ve görünüşümden memnun olmayı öğrendim''diyor!

*bu kadar çok insa tarafından tanınmak ash'i çok şaşırtıyormuş ''bu bazen utanmama yol açıyor...özellikle makyajsız olduğumda''diyor güzel yıldız(bizce öle deill o hep güzel)

*onun için komik görğnmek hiç dert deyil!!bir keresinde reklam filminde rol alan ash,dev bir portakal kılığına girmiş)

ALINTIDIR.!!
busra.ozen
Grup hepsi Hayranı
Grup hepsi Hayranı
busra.ozen

Site NaSıL? : ÇOK GÜZEL
Hangi Müzik Tarzı? : Hakkındaqi HeRşeyy Popgw010
Hangi çift? : Hakkındaqi HeRşeyy 21110
Hangi takımlısın? : Hakkındaqi HeRşeyy Gs190510
Rep :
Hakkındaqi HeRşeyy Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hakkındaqi HeRşeyy Right_bar_bleue

Hakkındaqi HeRşeyy Empty
MesajKonu: Geri: Hakkındaqi HeRşeyy   Hakkındaqi HeRşeyy EmptyPaz Ekim 26, 2008 8:59 am

thank you
http://hepsi-super.yetkinforum.com/

Hakkındaqi HeRşeyy
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-